EFQ Keurmerk

Wat is het EFQ Keurmerk?

Het EFQ-keurmerk stelt deelnemende partijen in staat om zich volgens internationale normen te certificeren. Een reparatie, uitgevoerd door een EFQ-gecertificeerd bedrijf, betekent dus een kwalitatief goede reparatie door een bedrijf dat kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Hiermee kunnen partijen met het EFQ-keurmerk ook hun (potentiële) opdrachtgevers ervan overtuigen dat het dagelijks onderhoud op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

Missie

EFQ bevordert een professionele positie van onderhoudsorganisaties / - bedrijven die zich bezighouden met het dagelijks onderhoud in de corporatiebranche. Hierbij staan de kwaliteit van het onderhoud en de klanttevredenheid (van zowel opdrachtgevers als huurders) centraal.

Visie

EFQ wil als platform de mogelijkheid bieden om te werken aan de professionalisering van de bedrijfsvoering en het verbeteren van de klantpositie. Dit doen wij door als een volwaardige sparringpartner actief de samenwerking en het gesprek te zoeken met alle partijen die zich bezighouden met het uitvoeren van dagelijks onderhoud in de corporatiebranche. Daarnaast is een keurmerk ontwikkeld, waarmee deelnemers zich kunnen certificeren.

Beoordelingsrichtlijn

Klik hier voor meer onformatie over de beoordelingsrichtlijn.
deze kunt u downloaden op de documenten pagina.